VALDE

PROFESIONALITĀTE UN KOMPETENCE PREVENTĪVĀ MEDICĪNĀ

Dr. Aleksejs Ļetņikovs

M.sc. preventīvā medicīnā, ģimenes ārsts

LPMA valdes loceklis, prezidents

Ārsts ar 30 gadu starptautisku pieredzi, kas specializējas preventīvajā medicīnā, sporta medicīnā un ģimenes medicīnā. Izglītību ieguvis Voroņežas Valsts medicīnas universitātē Krievijā, Latvijas Universitātē un Drēzdenes universitātē Vācijā.

Alekss Letņikovs ir biežs viesis un lektors starptautiskās preventīvās medicīnas konferencēs Parīzē, Monako, Sanpaulu un citās pasaules pilsētās. Viņš ir starptautisko WOSIAM un WOSPM organizāciju biedrs.

Dr. Ļetņikovs strādā klīnikās Eiropā un Āzijā: Eiropas Profilakses centrā (Diseldorfa), Profilakses centrā (Parīze), Funkcionālās medicīnas klīnikā (Londonā), Starptautiskajā Parīzes klīnikā Pekinā un Honkongā, kā arī ārstē VIP pacientus visā pasaulei.

www.doctorletnikovs.com

Dr.med. Agnese Ruskule

M.sc. preventīvā medicīnā, dermatoveneroloģe

LPMA valdes locekle, viceprezidente

Zinātņu doktore, ārste, dermatoveneroloģe un estētiskās medicīnas speciāliste.
Absolvējusi Latvijas Universitātes Medicīnas fakultāti, iegūstot ārsta grādu, kā arī, ieguvusi doktora grādu internā medicīnā, gastroenteroloģijā un dermatoveneroloģijas rezidentūru. 2019. gadā absolvējusi Drēzdenes Universitāti Vācijā, iegūstot zinātņu maģistra grādu (M.sc.) preventīvajā medicīnā. Papildinātas zināšanas par estētisko medicīnu Lietuvā, Igaunijā, Šveicē, Monako, Vācijā, Francijā u.c.
Lektore un eksperte estētiskajā medicīnā un preventīvā medicīnā vietējās un starptautiskās konferencēs.
Ikdienā strādā savā privātpraksē, sniedzot dermatovenerologa un estētiskās medicīnas pakalpojumus un preventīvās medicīnas terapeita konsultācijas.

www.agneseruskule.lv

Dr. Antra Briede

Ortomolekulārās terapijas speciāliste, interniste

LPMA valdes locekle

Absolvējusi Latvijas Medicīnas akadēmiju iegūstot ārsta grādu, kā arī pabeigusi rezidentūru Internajā medicīnā. Papildus izglītība psihodinamiskajā psihoterapijā.
Iegūts ortomolekulārās terapijas speciālista (A diploms) Vācijā un turpina studijas funkcionālajā medicīnā ASV.
Kopš 2012. gada sniedz ortomolekulārās medicīnas speciālista konsultācijas.
Regulāri uzstājas ar lekcijām konferencēs un semināros par uzturvielu (vitamīnu, minerālvielu uc.) efektivitāti veselības saglabāšanā un slimību ārstēšanā.

Dr. Lauma Valeine

Dermatoveneroloģe

LPMA valdes locekle

Dr. Laumas Valeines kaislība un vienlaikus misija ir - izskaidrot un pierādīt to, cik būtiska ir ādas veselība un ikdienas kopšana. Svarīgi, lai ārsts un pacienti būtu gan izziņas, gan iedvesmas avots viens otram.

Eiromelanoma Latvija rīcības grupas sekretāre, Latvijas Dermatovenerologu asociācijas, Latvijas Dermatovenerologu biedrības, Latvijas Dermaskopijas biedrības, Latvijas Estētiskās Lāzerķirurģijas asociācijas, European Academy of Dermatology and venereology, International Dermoscopy So-ciety biedre.

Ikdienā sniedz estētiskās medicīnas un dermatoloģijas konsultācijas un pakalpojumus privātajā klīnikā.

www.drvaleine.lv